Personlig tränare

Danny Cranmer besitter en bred kunskap efter att ha tränat, tävlat och undervisat i boxning, kampsport och styrketräning i ett tiotal år.
Han har utövat meditation och Yoga i drygt 20 år och arbetat som personlig tränare och coach på heltid sedan 2013. Kost och näringsintag är ett utav hans största kunskapsområden.

Han har en holistisk metodik som riktar sig både inåt i form av mental närvaro och utåt genom en varierad rörelse och hållbar nutrition. Du kan anlita honom personligen, tillsammans med andra i grupp eller som föreläsare och kursledare.

Danny lägger stor vikt vid att hitta en passande pedagogik samt att du finner glädjen i den förändring DU vill genomföra.

Mer information med referenser finns på hans hemsida fuelforfocus.com

Kontakta honom via hemsidan, på danny@fuelforfocus.com eller 0736-154208.

 

Medicinsk massageterapeut

Magnus Adler är en erfaren Medicinsk massageterapeut, certifierad av Branschorganisationen medicinsk massageterapi (www.bmms.se), samt personlig tränare och löpcoach.
Detta tillsammans med hans intresse för hälsa, kost och dess vetenskapliga metoder gör att han kan hjälpa dig med båda stress- och motionsrelaterade skador och smärtor. Han arbetar främst med triggerpunktsbehandling, svensk klassisk massage och rådgivning för självhjälp.
Vanliga besvär han stöter på är huvudvärk, ryggskott, nackspärr, smärta och värk i axlar och knä.

Boka din behandling smidigt på magnusadler.bokadirekt.se, eller kontakta honom på 0705-46 32 82 / mmtmagnusadler@gmail.com